Centar za cjeloživotno učenje u prirodi

IGOR logo9

Kuca za odmor  AKORD naslovna

 
Kuća za odmor AKORD *** nalazi se u selu Marindvor, pored Požege (na 6 km od glavnog trga u Požegi) u našoj Zlatnoj dolini. Smještena je u prekrasnom prirodnom okruženju u blizini hrastove šume, potoka, livada, voćnjaka, jezera Sovinjak, oranica i dio je našeg ekološkog imanja. Veliko dvorište prekriveno  travnjakom je ograđeno i idealno je za igru djece, a u dvorištu imamo otvorenu i natkrivenu terasu te zatvoren prostor za druženje. Uz objekt je osigurano besplatno privatno parkiralište za koje nije potrebna rezervacija, a moguće je doći i javnim prijevozom do našeg objekta. 
 
U AKORD kući za odmor možemo smjestiti 8 osoba (a maksimalno 10 osoba ako koristimo još 2 pomoćna kreveta). Besplatan Wi-Fi.
 
Na dvije etaže imamo oko 140 m2 prostora gdje su smještene:
• 2 trokrevetne sobe (posteljina, garderobni ormar, komarnici)
• 1 dvokrevetna soba (posteljina, garderobni ormar, komarnici)
• 2 kupaonice (tuš kabina, WC, sušilo za kosu, toaletni papir, ručnici)
• dnevni boravak s kaminom i TV-om, kuhinja (perilica posuđa, ploče za kuhanje, pećnica, hladnjak, kuhinjski pribor, sredstva za čišćenje) i blagovaonica. 
 
Svaka etaža ima klima uređaj. Prostor je za nepušače i kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
 
Prostor je odlično opremljen i u njemu se po dogovoru mogu organizirati edukacije, radionice, sastanci, prezentacije, team building i slične aktivnosti. Gostima su na raspolaganju naš prostor u šumi i livada uz potok za potrebe boravka u prirodi, obiteljskog izleta i sportskih aktivnosti.
 
Za goste možemo organizirati različite aktivnosti za transformaciju stresa poput masaža, tečajeva osobnog razvoja, fizičkih aktivnosti - planinarenja, biciklizma… uz dodatnu naknadu.  
 
Dolaskom i boravkom u kući za odmor AKORD dajete si mogućnost odmora za dušu i tijelo, kontakta s prirodom i uživanja u prirodnom okruženju, čistom zraku i izvorskoj vodi. 💚
 
Prijava gostiju je od 14:00 do 22:00 sata, a odjava je do 11:00 sati.
 
Cijena ovisi o odabranim datumima i broju gostiju te ju dajemo na upit. Kuću za odmor iznajmljujemo za najmanje 2 noćenja ili više.
 
Kuća za odmor AKORD smještena je na 15 km od Parka prirode Papuk s mnoštvom planinarskih staza, a u okolici unutar jednog sata vožnje autom možete posjetiti:  Adrenalinski park Duboka (15 km), Izletište Jankovac (30 km), Aquapark Shhhuma (14 km), GEOINFO CENTAR u Voćinu (40 km), Kutjevački podrum (30 km) i druge izvrsne vinarije iz kutjevačkog kraja, Interpretacijski centar Terra Panonica (19 km), Muzej Bećarca (19 km), uređene šetnice na Požeškoj gori (6 km), Gradsku knjižnicu Požega, Gradski muzej Požega, Dijecezanski muzej Požeške biskupije, Trg sv. Trojstva, Katedrala svete Terezije Avilske (6 km) i ostale interesantne turističke lokacije u Zlatnoj dolini. U bližoj okolici ima raznovrsnih restorana i ugostiteljskih objekata te kušaonica na OPG-ovima.
 
Do Zračne luke Osijek Airport udaljenost je 120 km, a do Zračne luke Franjo Tuđman Zagreb je 177 km. Od nas do Zagreba je 186 km, Slavonskog Broda 49 km, Osijeka 106 km, Daruvara 67 km,  a do Pakraca, Lipika i Našica oko 50 km.
 
Volim Marind💚or!
Dobro nam došli! 💚
Kuća za odmor AKORD
Marindvor 21, 34000 Požega
Kontakt: 098/1627149 (Katarina) ili 098/363375 (Igor)
E-adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

View the embedded image gallery online at:
https://igor.hr/hr/novosti#sigProId675de3d4c3

Su Jok slika

Korespondentni sistemi - terapije za svakoga
U Hrvatskoj, 01.-02. lipnja 2024. (subota i nedjelja)

Svaki čovjek trebao bi poznavati efikasan sistem samoizlječenja, kako bi u teškom trenutku mogao pomoći i sebi i ljudima iz svog okruženja.
Su Jok terapiju, metodu liječenja djelovanjem na šaku i/ili stopalo, možemo svrstati među najbolje metode samopomoći koje su danas poznate, a glavne vrline Su Đok terapije su: visoka efikasnost, apsolutna neškodljivost primjene, univerzalnost metode i pristupačnost metode za svakog čovjeka.
Obrazovanje se izvodi po programu Međunarodne Su Jok Asocijacije (ISA)

Tema: Tečaj Korespondentni sistemi Su Jok terapije (ciklus 1.)
Mjesto održavanja: Požega, Marindvor 21 – IGOR, centar za cjeloživotno učenje u prirodi
Vrijeme održavanja: 01.-02. lipnja 2024., (subota od 13:00 do 18 sati i nedjelja od 9:00 do 14:00 sati), ukupno 12 šk. sati

Stečenim znanjem na ovom tečaju, moguće je uspješno tretirati oko 60% svakidašnjih zdravstvenih tegoba. Neka od njih su: bolna stanja kralježnice, glave, zuba i zglobova. Zatim prehlade, sinusi, bronhitis, stanja iscrpljenosti, itd... U Su Jok terapiji se koriste specijalizirani instrumenti.


Što dobivate Su Jok tečajem?
• Nova znanja i vještine koje vam mogu pomoći kod rješavanja zdravstvenih problema.
• Međunarodni certifikat za odslušani Korespondentni nivo Su Jok terapije i skriptu Su Jok programa.

Prijave za tečaj na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili +385 98 363375
Cijena tečaja: 250 eura

Vera Su Jok

Predavač: prof. Vera Đorđević, licencirani međunarodni predavač Su Jok terapije koja je jedina ovlaštena za uvođenje programa, legalizaciju i registraciju Su Jok terapije i drugih autorskih djela prof. Park Jae Woo za regiju Balkana i EURO-TCM.
Član je predsjedništva ISA (Interantional Su Jok Association), na globalnom nivou, zadužena za SZO.
U toku svog rada prof. Đorđević je od 1989. bila sudionica sa referatima iz TCM na Internacionalnim kongresima Alternativne medicine u Ateni, Grčka; Amsterdamu, Nizozemska; Havana, Kuba; Perth, Australija; Bombay, India; Malaga, Španjolska; Moskva, Rusija; Kolumbo, Šri Lanka te Krakow, Poljska.
S referatima iz Su Jok terapije od 1997. god. sudjelovala je u New York, SAD; dva puta u Beču, Austrija; Pragu, Češka; Berlinu, Njemačka; Bruxelles, Belgija; Amsterdamu, Nizozemska te Beogradu, Srbija.
Od rujna 1993. osnovala je Edukativni centar za Su Jok terapiju za Balkan, kojem je i direktorica.
Od 2008. godine član je Sekcije za akupunkturu i Kvantnu medicinu u SLD te Koordinator za normativna pitanja Udruženja za Javno zdravlje Srbije, sekcije za Tradicionalnu medicinu.
Više o Su Jok terapiji i predavaču na: https://sujok.rs
https://youtu.be/X_dQ6BEI0bQ?si=bJVWYnb_t3MOxqbu

AKORD

Što je AKORD?
AKORD je naša prva zajednička kreacija kroz koju širimo svijetlo, potičući druge da i sami naprave korake u tom smjeru.
“Akademija osobnog razvoja 12 - AKORD” je kreacija dva sretna para: Anite i Ivana & Katarine i Igora. U nju unosimo puno ljubavi i posvećenosti, ali i dugogodišnje iskustvo i konkretne rezultate u radu sa odraslima i mladima.
 
Na čemu se zasniva naš rad i što dobijete u suradnji s nama?
Naš rad je suštinski zasnovan na spoznaji da je naša realnost savršen odraz nas samih i da je ključ za sve ono što hoćemo kreirati u svom životu duboka osobna transformativna promjena i usmjereno djelovanje u skladu s njom. Taj zlatni ključ koji vam otvara sva vrata se već nalazi u vašem džepu i naša uloga je da vas podsjetimo kako da ga na prosvijetljen način koristite u svakoj prilici, u konkretnim područjima na kojima ćemo raditi.
 
Kako znamo da smo na pravom putu?
Prepustili smo vodstvo našim srcima kojima bezuvjetno vjerujemo, a podudarnost zajedničke vizije i odabranih tema sa predviđanjima globalnih trendova u obrazovanju odraslih za 2024. godinu čvrsto nas sidri u našem usmjerenju. Uvjerite se i sami na ovim primjerima:
- Cjeloživotno učenje
- Mentalno zdravlje i dobrobit
- Financijski izazovi
- Hibridno učenje (uživo & online)
- Timski rad i razvoj komunikacijskih vještina
- Diskretno mentorstvo koje podržava samostalan rad
- Izazovi kao motivacija
- Globalna i međuregionalna suradnja
- Globalne online zajednice
- Održivost i briga o okolišu.
 
Gdje i kako realiziramo naše programe?
U prvoj fazi smo se opredijelili za rad uživo u našem Centru i na našem ekološkom permakulturnom imanju u selu Marindvor, dok se dodatni sadržaji i programi koji prate radionice i obuke mogu naći na našoj online platformi “Menjam se”.
 
Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Platforma “Menjam se”: https://www.menjamse.com 

POU Samobor 2023 2024 1

Pučko otvoreno učilište Samobor organiziralo je četverodnevne radionice za usavršavanje svojih nastavnika u obrazovanju odraslih vezano uz teme komunikacije i grupne dinamike u obrazovanju odraslih.  Usavršavanje je provedeno tijekom prosinca 2023. i siječnja 2024., a voditelji radionica bili su doc.dr.sc. Toni Maglica i mr.sc. Igor Štavlić. Zahvaljujemo se organizatoru na odličnoj organizaciji te polaznicima na proaktivnom sudjelovanju na radionicama.

Povodom Međunarodnog dana obrazovanja od 24. do 26. siječnja 2024., u IGOR, centru za cjeloživotno učenje u prirodi održana je terenska nastava iz animiranog filma. Kreativnost, znanja i vještine izrade animiranih filmova pokazali su učenici 5. a, 5. b i 5. c razreda Osnovne škole Antuna Kanižlića Požega. Veliko hvala voditeljima radionica Mirti Brkulj i Deanu Hameru te nastavnicima Valentini Čurčić i Igoru Soldiću.

 

Stranica 1 od 10

Prognoza vremena

Meteo stanica Marindvor
© 2024 IGOR - Obrt za cjeloživotno učenje / Lifelong Learning Centre