Centar za cjeloživotno učenje u prirodi

IGOR logo9

Erasmus+ aktivnost Civitas 2023 - edukacija za partnerske organizacije

 Naslovna Civitas 2023

Naš tim, Klaudija Gašpar učiteljica povijesti na O.Š. Antuna Kanižlića i Igor Štavlić su sudjelovali na edukaciji o promicanju aktivnog građanstva kroz rad s mladima na Velom Ižu od 29. 9. do 6. 10. 2023. godine. Tijekom edukacije bila je izvrsna radna atmosfera i izuzetno motivirani te proaktivni polaznici. Odabir tema i metodologija provedbe edukacije bile su odlično pripremljene i odrađene…🙂

Usavršavali smo svoja znanja i razmjenjivali iskustva vezana uz funkcioniranje Europske unije, europske vrijednosti i temeljna prava promovirana kroz Europsku povelju o temeljnim pravima, a u svrhu promicanja aktivnog građanstva kroz rad s mladima. Nadalje bavili smo se logičkim pogreškama u zaključivanju, metodama otkrivanja lažnih vijesti te deliberativnom demokracijom i njezinim metodama. Kroz navedeno osnaživali smo svoje vještine kritičkog mišljenja i medijske pismenosti.

IGOR, centar za cjeloživotno učenje u prirodi je partner na projektu zajedno s projektnim partnerima iz sedam zemalja EU, a to su: Fedactio (Belgija) VitaTiim (Estonija), Udruga Prizma (Hrvatska), Ottovolante Sulcis (Italija), Young Folks (Latvija), Tavo Europa (Litva), Splora (Španjolska).

Projekt se sufinancira sredstvima EU iz programa Erasmus+

Erasmus logo cofunded

Prognoza vremena

Meteo stanica Marindvor
© 2024 IGOR - Obrt za cjeloživotno učenje / Lifelong Learning Centre