Centar za cjeloživotno učenje u prirodi

IGOR logo9

Poziv za sudjelovanje na trodnevnoj radionici: Uvod u izradu animiranog filma i knjige snimanja

Uvod u izradu animiranog filma
Pozivamo Vas na sudjelovanje na trodnevnoj radionici "Uvod u izradu animiranog filma i knjige snimanja" koja će se održati od 24. do 26. siječnja u terminu od 18:30 do 21:00 sat. Tijekom radionice napravit će se pregled predprodukcijskih, produkcijskih i postprodukcijskih faza u izradi animiranog filma. Uz teorijska predavanja radit će se praktične vježbe s mentoriranjem iz nekoliko ključnih predprodukcijskih koraka, a s naglaskom na knjigu snimanja (Storyboard). Polaznici/e će nakon predavanja dobiti domaći rad, koji će se na idućem predavanju zajedno komentirati i dalje razvijati. Cilj radionice je da svatko na kraju ima komadić scenarija, dizajn za jednog ili više likova te knjigu snimanja za jednu scenu.

Voditelji radionica:

MB

Mirta Brkulj magistrirala je Animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, s kratkim filmom "Makija". Prošla je stručnu praksu u Portugalu, radila u Hrvatskoj za Luma film, Prime Render Studios i Adriatic Animation, a zatim u Irskoj za međunarodno poznat Cartoon Saloon. Ima iskustva s različitim animacijskim tehnikama.
https://www.mirtadraws.com/

DH

Dean Hamer magistrirao je Animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu s kratkim filmom "Babuška Ima Novog Dečka". Prošao je stručnu praksu u Irskoj u studiju Meala, gdje je obavljao poslove kao Ink&Paint, storyboard umjetnik te crtač pozadina za animiranu seriju.
https://jimhammer9.wixsite.com/website

Trajanje radionica: 3 dana, ukupno 9 školskih sati
Datum održavanja radionica: 24., 25. i 26. siječnja 2024. od 18:30 do 21:00 sat
Mjesto održavanja radionica: IGOR, centar za cjeloživotno učenje u prirodi, selo Marindvor pored Požege, Hrvatska
Broj polaznika/ca: maksimalno 10 (srednjoškolci i/ili odrasle osobe)
Način prijave na radionice: Obavezno je poslati prijavu za sudjelovanje na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 19.1.2024. zbog ograničenog broja polaznika/ica.
Cijena trodnevne radionice: 30,00 € po polazniku/ci
Način plaćanja: transakcijski račun

Prognoza vremena

Meteo stanica Marindvor
© 2024 IGOR - Obrt za cjeloživotno učenje / Lifelong Learning Centre