Centar za cjeloživotno učenje u prirodi

IGOR logo9

Transnacionalni sastanak Erasmus+ projekta I.We.Society u Latviji

Naš koordinator projekta Grobiņa Adult Education center iz Latvije je domaćin našeg transnacionalnog sastanka projektnog tima I.We.Society, 2020-1-LV01-KA227-ADU-094488. Glavni fokus sastanka je bio na izradi online tečajeva i platforme na kojoj će polaznici moći pristupiti online tečajevima. Tijekom transnacionalnog sastanka od 21. do 23.6.2022. raspravljena su sva otvorena pitanja te su dogovorene planirane aktivnosti za sljedeće razdoblje. 

Cilj projekta je ljudima svih dobnih skupina omogućiti jednak i otvoren pristup visokokvalitetnim mogućnostima učenja i raznovrsnim iskustvima učenja, pri čemu se posebna pozornost pridaje ranjivim skupinama koje se suočavaju s promjenama ili nedostacima u životu, od kojih su neke nastale zbog pandemije Covid-19. Projektom su obuhvaćene različite ciljne skupine, ali će se svaki online tečaj fokusirati samo na jednu ciljnu skupinu. Imajući to na umu, kreiraju se korisni materijali koji se temelje na potrebama različitih ciljnih skupina.
 
Naslovna
 logo I.We. Society
Erasmus logo cofunded
U sklopu transnacionalnog sastanka projektnog tima obišli smo kulturnu baštinu i prirodne ljepote grada Liepaja i njegove okolice.
Više o Erasmus+ projektu I.We.Society na poveznici: https://hr.iwesociety.com/ 

Prognoza vremena

Meteo stanica Marindvor
© 2024 IGOR - Obrt za cjeloživotno učenje / Lifelong Learning Centre