Centar za cjeloživotno učenje u prirodi

IGOR logo9

Transnacionalni sastanak Erasmus+ projekta I.We.Society u Hrvatskoj

logo I.We. Society

Naslovna

Erasmus logo cofunded

Sa zadovoljstvom je došao red na IGOR, obrt za cjeloživotno učenje da organizira transnacionalni sastanak projektnog tima I.We.Society u Požegi od 10. do 12. listopada 2022. Strateško partnerstvo je u završnoj fazi provedbe dvogodišnjeg Erasmus+ projekta. Na transnacionalnom sastanku su prezentirane aktivnosti i izazovi oko izrade online tečajeva koje su pri samome kraju i u tijeku je prevođenje sadržaja online tečajeva na svih šest jezika partnerskih zemalja. Online platforma se priprema za javno korištenje polaznika koji će imati besplatan pristup kreiranim online tečajevima u sklopu ovog Erasmus+ projekta. Tijekom transnacionalnog sastanka raspravljena su sva otvorena pitanja oko provedbe projektnih aktivnosti te su dogovorene sljedeće aktivnosti s posebnim naglaskom na proces pilotiranja online tečajeva u svih šest partnerskih zemalja.
 
Učinak i održivost projekta I.We.Society je kako slijedi:
o 600 polaznika imat će motivaciju za poboljšanje života i usavršavanje informatičkih vještina
o 60 polaznika dat će povratnu informaciju na kreirane online tečajeve učenja na daljinu
o 40 zaposlenika poboljšat će svoje znanje stranog jezike i informatičke vještine, kao i povećati svoju stručnost u nastavi obrazovanja odraslih
o organizacije za obrazovanje odraslih dobit će 6 novih online tačajeva koji će se moći ponuditi ranjivim društvenim skupinama.
 
U sklopu transnacionalnog sastanka projektnog tima obišli smo kulturnu baštinu i prirodne ljepote naše Zlatne doline i njene okolice.
Više o projektu I.We.Society na poveznici: https://hr.iwesociety.com/ 
 

Prognoza vremena

Meteo stanica Marindvor
© 2024 IGOR - Obrt za cjeloživotno učenje / Lifelong Learning Centre